Sikertörténetek

Vissza
Send to Facebook

Böczkös - Borsay Andrea és Böczkös István
drlim_istvan_laci_200_02

Gyakorlatilag egész életemben vállalkozó voltam, annak minden napfényes, és néha árnyas oldalával!

Nagyon hamar felismertem, hogy az MLM a világ legigazságosabb, és legnagyobb lehetőségeket rejtő üzlete, ám mégsem tudtam igazán egyik MLM cég termékével sem azonosulni.

Abban a pillanatban, amikor megismerkedtem a DXN termékeivel, és annak várható hatásaival, kereseti lehetőségeivel, tudtam EZ AZ ÉN MLM üzletem!

 

Nem csak a magánéletben, / csodálatos párommal Andreával, és fantasztikus gyerekeimmel, Pannával, Barbarával, és Bencével / de az üzleti életben is szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen a DXN üzlet Európai bevezetését ketten Kócsó Lacival indítottuk el, és azóta is minden tudásunkkal ennek a sikersztorinak a folytatásán dolgozunk.

Az egyedülálló termékek, kiemelve a ganoderma tartalmú kávékat, azonnal mindenkit magával ragadnak, aki hagyja, hogy korrekt módon tájékoztassák akár a hatásukról, akár a DXN egyedülálló üzleti lehetőségétől.

Én magam senkit nem szeretnék győzködni, vagy meggyőzni a DXN-ről, hiszen mindenkinek lehetősége van a termékek hatásainak megtapasztalására, és tájékozódni az üzletben rejlő lehetőségekről.

5 év elteltével azt mondhatom, hogy a DXN eljuttatott az anyagi függetlenségig, és hidd el, nincs ennél nagyszerűbb érzés.

lablec_520