Sikertörténetek

Vissza
Send to Facebook

Bussy Sándor és Szövetes Évi

Mindketten vállalkozóként dolgoztunk mikor megismertük a DXN-t. Évi festményekkel foglalkozott, a saját kis galériájában árulta kortárs magyar festőművészek alkotásait, én pedig  órásként dolgoztam egyszemélyes kis üzletemben.

Mindketten hajtottuk a saját mókuskerekünket, amiből néha megpróbáltunk kiugrani, majd jól megütöttük magunkat és folytattuk tovább.

Kb. fél évvel a DXN magyarországi indulása után ismertük meg a lehetőséget és csatlakoztunk az akkor kb. 4000 tagot számláló hálózathoz.

Rövid idő alatt beleszerettünk a termékekbe és abba az új élménybe, hogy bárkinek beszélünk róla, érdeklődéssel hallgat minket.

02_200Nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat az új üzletünkbe és élveztük az emberek nyitottságát, a naponta látványosan gyarapodó hálózatunkat.

Egyre több időt és energiát fektettünk a hálózatunk építésébe és a tanulásba, mert azt láttuk, hogy ez végre tényleg egy olyan lehetőség, amellyel változtathatunk az életünkön.

10 hónap alatt sikerült Gyémánttá csiszolnunk magunkat és akkor már tudtuk, hogy ezzel az üzlettel akarunk foglalkozni „főállásban" és ebből az üzletből akarunk megélni.

A DXN üzlet és a szeretet, amelyben élünk, mindent megad nekünk, ami boldoggá és elégedetté teszi az életünket.

Régebben gyakran előfordult, hogy utazásra és pihenésre nem jutott időnk. Az elmúlt két évben a befektetett munkánk eredményeként a DXN –nel eljutottunk Malajziába és egy Földközi-tengeri luxus hajóútra is a Splendidával.

Nulláról indultunk, menet közben tanultuk meg, hogy hogy működik az MLM, és tanuljuk folyamatosan, mert még nagy terveink vannak.

A 15 éve egyszemélyes órásüzletben ma már alkalmazott dolgozik, és növelni kellett az alapterületét is, mert szükség volt egy barátságos irodára, ahol végre teljes gőzzel a kávéüzletnek szentelhetem az időmet.

Közös célunk Évivel, hogy sok gazdag és sikeres munkatársunk legyen, hogy a mi csapatunk legyen a legjobb és legnagyobb Magyarországon. Ezen fogunk dolgozni a jövőben, szakadatlan lelkesedéssel és energiával.

A mi sikertörténetünk még csak most kezdődik!