Sikertörténetek

Vissza
Send to Facebook

Czérna Tündi és Szabolcs

A mi sztorink 2008-ban indult. Egy nagyon kedves pár, akikkel volt többéves munka kapcsolatunk folyamatosan arról beszélt, hogy keres egy MLM üzletet, mert szerinte ezzel lehet igazán kiemelkedő vagyonhoz jutni. Az internet területén tevékenykedett és ez volt a specialitása. Keresett egy terméket, amelyre az online tudásával felépíthet egy profi online támogatói rendszert.

A bizalom megvolt, ezért nem volt kérdés a csatlakozás, főleg a nulla kockázati tényező miatt sem.szabi_tunde_200Hobbinak tekintettem és úgy is kezeltem egy darabig, de azért voltak számomra egészen biztató jelenségek. Az első heti kávé fogyasztásom után egy órával kevesebb alvásra volt szükségem, fittebb voltam, majd a környezetem pozítív visszajelzései a ganoderma fogyasztása után mind arra késztettek, hogy egyre több helyen és egyre több emberrel beszéljek a DXN-ről.
Ez elég volt ahhoz, hogy elérjem a Star Agent, majd a Star Ruby és Star Diamond szintet. Eddig szinte egyedül tettem mindent, mert Tündi 20 évvel ezelőtt összegyűjtött negatív MLM tapasztalata meggátolta őt abban, hogy komolyabban belenézzen a DXN üzleti lehetőségeibe. A termék által nyújtott tapasztalatok viszont egyre közelebb hozták és a gyémánt elismerésemkor megható módon kért bocsánatot tőlem és azóta közös az utunk. A felismerés, hogy mennyi embernek tudunk segíteni egészségügyileg és anyagilag is arra serkentettek, hogy még többet tanuljak és még jobb legyek a kommunikációban, az emberekhez való viszonyaimban és a vezetésben.
A kulcs ezekben a területekben van, mert a termék a cég mindenki számára egyformán kiváló és tökéletes.

Elkötelezettek lettünk abban az irányban, hogy minél több embert megérintsünk és segítsünk nekik felemelkedni hétköznapi problémáikon és képessé tegyük őket másokat inspirálni.
El lett a mi küldetésünk. Több mint 30 éve mellettem álló feleségem Tündi 27 év, sok siker és eredmény után elengedhette első munkahelyét és immár párban erőnket megsokszorozva tesszük dolgainkat a céljaink felé. Nincs kétségünk, hogy a DXN üzletében a legmagasabb szintre érünk. A kitűzött dátumig még rengeteg tárgyalás, tanulás, képzés és konzultáció áll előttünk, de minden pillanat, amit inspiráló emberekkel töltünk élvezzük és feldob. Várjuk az új lehetőségeket, új partnereket és az igazi siker az, amikor látjuk az Ő eredményeiket és életük egy-egy területének pozitív fordulatait.
Szóval ezért vagyunk a DXN üzletében, ezért vagyunk mi is és Ti is jókor, jó helyen.
Jelenleg Gold Diamond szinten vagyunk, de ez csak egy állomás. Egy lépcsőfok amely az eddig elért eredményeinket mutatja, hogy hány embert sikerült inspirálnunk és segítenünk a gyémánt szintre. Szép eredmény ez, de amíg itt vagy Te vagy bárki aki szeretne kitörni és megoldani problémáit és hagyja, hogy közösen leküzdjük félelmeit, addig mindig van egy következő feladat.


- See more at: http://czerna.com/kuldetesunk/#sthash.OjxufkA1.dpuf