Sikertörténetek

Vissza
Send to Facebook

Horváth István

Alapszakmámat tekintve fényképész vagyok (voltam!), ezt azonban vállalkozásommal együtt lassan elsodorta a technika fejlődése, a multi-cégek hazánkba települése, s elsősorban a rendszerváltás utáni pénzügypolitika, a forintleértékelés! Ezután a sötét korszak következett!

Éppen időben, 2008 nyarán csillant meg előttem egy reménysugár!

Bár soha életemben nem foglalkoztam mlm-mel, (sőt, negatív tapasztalatok távol tartottak ettől!) egy szerencsés véletlen folytán (nagy kávés voltam-vagyok) belesodródtam a DXN-be.

Időm annyi volt, mint amennyi pénzem hiányzott, így teljes erőbedobással elkezdtem ezt a „szakmát” tanulni, egyre inkább kezdtem ráérezni az ízére, s hamarosan jöttek az eredmények is.

 

 

Párommal, Lövei Katival együtt építettük-építjük az üzletünket, melyben egy év alatt sikerült elérnem az első komolynak mondható SD karrierszintet, s a jövedelmem is messze meghaladta azt, amit bármilyen állásban megkaphattam volna! Nem beszélve a szabadságról, függetlenségről, ezeknek anyagi és időbeli értelmében egyaránt!

 

Mivel azt tanultam, hogy nem szabad beleszeretni az első mlm cégbe amivel találkozom, folyamatosan tesztelem az elém kerülő régi és az újonnan gombamód szaporodó más mlm cégeket. Elég sok időt fordítok erre, eljárok bemutatóikra, megismerem a marketingjüket, s egyre biztosabban állíthatom: minden szempontból a legjobb helyen vagyunk.