Sikertörténetek

Vissza
Send to Facebook

ildikigabor_ok_200

Máté Ildikó

Békés, boldog családom van: ugyanazt a férfit szeretem, akit 40 évvel ezelőtt Zánkán megismertem. Nagyobbik fiunk, Bence, világhírű természetfotós. Soma a szegedi egyetemre jár, spanyoltanár szeretne lenni. Sokat tanulok tőlük elszántságról, életvidámságról, szenvedélyről.

47 évesen ráébredtem, hogy tulajdonképpen elértem kislánykori céljaimat. De a munkám, amiért több mint 20 évig rajongtam, elveszítette a varázsát. Én nem akartam az enyémet elveszíteni, ezért új utakat kerestem…

Van egy új szerelmem: egy kávé, amit lehet imádni, amiről lehet szenvedéllyel mesélni! A kávén és a DXN filozófiáján keresztül be tudom mutatni az egész életünket: a bukások fájdalmát, az újrakezdés kihívásait, az önismeret izgalmas útját.

Ma már ismét büszke vagyok arra, akivé lettem. Most hasonlítok legjobban arra, aki mindig is szerettem volna lenni.

k9t_2002008. augusztus 8-án Kócsó Lacit és Anikót választottam mentoromnak. Ők olyan értékrendet képviselnek, ami egyértelművé teszi, hogy az MLM (kapcsolatokat építeni és ápolni) a legjobb dolog, ami csak „történhet” velünk!

Szülőként, pedagógusként és most, mentorként is azt vallom, hogy a legnagyobb lecke: egymás megtanulása. Felismerni, hogy mennyi a mi életünk, és felvállalni ennek a felelősségét. Jó érzékkel meghagyni és/vagy „visszaadni” mindenkinek a saját életét.

Egy jó cég és a jó termékek az alapot adják. Hogy mit hozunk ki a lehetőségből, az csak rajtunk múlik!

Mottóm: Mindig a finomabb kávét válaszd!