Sikertörténetek

Vissza
Send to Facebook

Zseli Csaba

dxn_ganoderma_cs_200

2011 tavaszától MLM céget kerestem, mert az előző üzletemben problémák voltak az anyacéggel. Mivel 15 évesen ismerkedtem meg a hálózatépítéssel, dolgoztam tréner cégnél, ahol hálózatépítőket képeztünk, így volt tapasztalatom és pontosan tudtam, hogy milyen céget keresek. Olyan MLM vállalattal akartam együttműködni, aki egészséggel foglalkozik, működnek a termékei, jó az ár/érték arány és nem egy lerágott csont a cég. Olyan hálózatban akartam dolgozni, ahol nem csak nagy csomagos beléptetések vannak és korrekt a cégvezetés is.

Az volt a problémám, hogy nem találtam olyan vállalatot fél éven keresztül, ami a fenti feltételeknek megfelelt, már egészen kétségbe voltam esve, amikor édesanyám felhívott és elküldött ganoderma kávéért. Az ő nagyszerű terméktapasztalatán felbuzdulva megvizsgáltam a DXN-t, a termékcsaládot, a marketing tervet és a vezetőket. Mindent a lehető legjobbnak találtam és pár hét termékhasználat teljesen meggyőzött arról, hogy én ezt a céget kerestem, a DXN-nel fogom felépíteni azt az életminőséget, amit megálmodtam magamnak és a családomnak.

malajzia_dxneurope_200Regisztráltam, belevetettem magam a munkába és fél év alatt értem el egy nagyszerű csapattal a Gyémánt szintet. A stabil növekedésnek köszönhetően a havi bevételeink a mai napig folyamatosan nőnek. Ma egy több ezer fős nagyszerű csapattal rendelkezünk, és egyre jobban mennek a dolgok, az üzletnek köszönhetően voltunk már jutalomúton Dubaiban, Malajziában, luxus hajóúton. A DXN az a cég, akire rábízhatjuk az anyagi jövőnket, a legjobb döntést hoztam, amikor e nagyszerű hálózati vállalat mellett köteleztem el magam!